Pivarianstvi
Každy,
kdo se zajima o zdravou stravu, už jistě řešil dilema, co vlastne mame
jest. Jest nebo nejest lepek, maso, vajca, mliko..., vařit nebo nevařit
zeleninu, čekat nebo nečekat až jabko spadne ze stromu, krajet ho či
nekrajet...
Dělena strava, vegetarianstvi, vitarianstvi, fruitarianstvi...
A do teho pH potravin, jejich energie, vibrace, teplota, a ja nevim co ještě. Je to složite a to neni dobre, bo v přirodě jde všecko co nejjednodušši cestou. A přesně take je aj pivarianstvi. Stejně jako jsou v přirodě čtyry ročni obdobi, se i pivarianstvi řidi jen čtyřma jednoduchyma pravidlama.
Jsou to tyto tři:
1, Ji se jen opravdove jidlo připravene s laskou
2, Všecko dukladně a hojně prokladame pitim piva vařeneho s laskou
A je jasne, že take pivo vam neuvaři nějaky Hajneken apod. a že žradlo jako činska polivka ze sačku nebo mražena pizza z Teska tež v sobě nemaju žadnu lasku.
No, a tež je jasne, že se nemate přežirat, mate se hybat, chodit na vzduch a na slunko. Proto vhodnym doplňkem pivarianstvi je pivokešing.
Take krasne a jednoduche je pivarianstvi. A ješte k jeho nazvu, ten je samozřejmě odvozen od slova pivo, ale je tam schvalně "piva...", aby bylo zdurazněno množne čislo.
Motto:
"Každý chleba je smutným příběhem obilí, které se mohlo stát pivem."
Nejezte chleba, pijte ho!